2012. július 3., kedd

Egy fantasztikus hétvége

Ahogy a legutóbbi bejegyzésemben említettem, a hétvégén Gödön jártam, egészen pontosan a gödi Karácsony Sándor Waldorf Óvodában, ahol Jucitól manóvarrást tanulhattam. Fantasztikus élmény volt számomra ez a hétvége. Érdekel a Waldorf-pedagógia, nagyon jó lenne, ha a gyermekeim is hasonló óvodába járhatnának, de sajnos a környékünkön nincsen ilyen. Viszont most két napig ők is ott voltak, játszottak, amíg én tanultam, alkottam.

Csak hogy picit az óvoda hangulatát átadhassam, mutatok néhány képet (sajnos nem lettek túl élesek, mert telefonnal készültek).




Természetesen megmutatom a lényeget is, a manót, amit a hétvégén készítettem. Egyedül a sapkája lett géppel összevarrva, ezen kívül minden kézzel készült. Mérete kb. 30 cm. Lucáé lesz, az első születésnapján fogja megkapni. :) Addig még készítek neki egy kis takarót is, párnát is, és egy kis kosár lesz az alvóhelye :)



Gondolom, nem is kell mondjam, hogy tombol a nyár. Leszedtük az első piros, édes paradicsomot, érik a borsó másodvetése is, kerekedik a cékla, kihajtott a zöldbab, és már látszanak a kis csillagtökök a veteményesben. Sajnos málna idén nem sok termett, viszont áfonyánk igen szépen lett, annak ellenére, hogy nagyon fiatal még az áfonyabokor. Mutatom is, milyen szép, egészséges gyümölcsöt hozott a kis bokrunk. 


Nincsenek megjegyzések: