2012. augusztus 15., szerda

Párhuzamok és előkészületek, no meg a virágaim

Zajlik az élet körülöttünk mostanában. 

De kezdjük a párhuzamokkal... A férjemmel lassan 5 éve leszünk házasok. A karikagyűrűmben 5 apró kő van. És mióta csak megfordult a fejünkben a családalapítás, 5 fős családról álmodtunk. Nem is olyan sok idő múlva ez az álmunk valóra is válik: öt fős lesz a kis családunk - decemberben még egy gyermek érkezik hozzánk, akit már nagyon várunk. 

Emellett beláttuk, hogy a házunk alsó szintje kicsi lesz kis családunk számára, így nekiláttunk a tetőtér-beépítésnek. A munkák szépen zajlanak, lassan a munka "hangos" részével készen is leszünk. Utána jön a kreatívabb része - a festés, a szobák berendezése. Odafent lesz a gyerekek birodalma, vannak már ötleteim, hogyan fogom színesíteni a kis zugaikat. 

Közben azért néha igyekszem időt szakítani a kézműveskedésre is, így készült el ez a virág. Az eredeti leírása egyik kedvenc bloggeremnél, Attic24 Lucynél lelhető fel, számomra nagyon inspirálóak a munkái, közel áll hozzám a színvilága is. 

Íme az én virágom!



És hogy a virágoknál maradjak, készül egy másik virág is, szintén Lucy leírása alapján - eredetileg párna, én még nem tudom, az enyém végül mi is lesz :)



Nincsenek megjegyzések: