2012. december 14., péntek

Dani és Lilla babája

Egy kisfiú és egy kislány baba készült a műhelyemben az utóbbi időben. Mindketten karácsonyi ajándékok lesznek, igaz, nem egy családba készültek, de nálam jó barátságot kötöttek. Nem gondoltam, hogy még mielőtt a legkisebbem megérkezne (aki köszöni szépen, még mindig jól érzi magát odabent a pocakomban) elkészülök velük, így idejében nekiláttam, hogy a varrós, bonyolultabb rész kész legyen, és csak apróságok maradjanak csak a szülés utánra. 





Hát, végül mindkét babóca teljesen elkészült, sőt, már el is költözött tőlem. Így most már csak az én babámnak kéne végre úgy döntenie, hogy előbújik jó meleg zugából :)

2 megjegyzés:

batorba írta...

Kellemes, békés karácsonyi ünnepeket kívánok!

Szeretettel:

„Batorba” Csilla

„Van a csoda... Karácsony csodája. Amire várunk. És ami teljesedik. De ez a csoda nem a színes szalagokkal átkötött dobozokban rejlik. Nem a feldíszített zöld fenyő alatt találod. Ezt a csodát másutt kell keresni, másutt lehet megtalálni. Ez a csoda a kedves szavakban, őszinte, szívből jövő kívánságokban, szerető érzésben érkezik. És kell ennél nagyobb ajándék? A következő háromszázhatvanöt napban ezek kísérnek, ezek adnak erőt. Nem a csomagokban lapuló tárgyak, hanem csakis ezek. Csak ezek... Ez a karácsony csodája.” Csitáry-Hock Tamás

hopuka írta...

Köszönöm szépen!