2011. december 30., péntek

Karácsony és Új Esztendő

Kicsit elmaradtam az írással, de mentségemre legyen, hogy tanultam és vizsgáztam, illetve a két gyermekem is lebetegedett - velem együtt. Lassan talán kikecmergünk a náthás-köhögős betegségből... 

Az idei karácsony így békésen, itthon telt, a tervezett utazást inkább elnapoltuk januárra.

Készülgettek apróságok a gyerekeknek, mutatom is őket sorban.

Lucának készítettem egy pár horgolt legs-et, hogy a hordozókendőből kilógó lábait melegítse.


Ő a mi Karácsonyi Angyalunk. A szárnyai kicsit kacskák, bizonyára elfáradt a hosszú úton, amíg ideért hozzánk idén karácsonykor. Minden esetre mi itt marasztaltuk nálunk, hogy ünnepeljen velünk.


Elkészült mindkét unokahúgom poncsója! A betegeskedésünk miatt majd csak januárban találkozunk velük, és akkor kapják meg, remélem, tetszeni fog nekik.


És íme Áron katicabogara, amit annyira szeretett volna. Hosszú heteken át emlegette, hogy ő katicát szeretne, és majd jön a postás bácsi, és hoz hozzá fonalat :) Végül a karácsonyfa alatt várta őt a katicája, ami akár kispárnának is használható.


Az év utolsó napjai nyugalomban telnek nálunk, pihenéssel. Igyekszem rendszerezni a gondolataimat, végiggondolom az elmúlt év jó és rosszabb történéseit, és lassan tisztulni is látszik a kép, mit szeretnék jövőre másképp csinálni. Ami biztos, hogy jövőre is fogok varrni, horgolni, talán sikerül belekóstolnom a kötés rejtelmeibe is. És remélem, Veled is találkozom jövőre is, Kedves Olvasóm!

Békés, boldog új esztendőt kívánok, találkozzunk 2012-ben is!

1 megjegyzés:

batorba írta...

"Kívül, belül maradjon
Békében az ország;
A vásárra menőket
Sehol ki ne fosszák.
Béke legyen a háznál
És a szívredőben.
Adjon Isten, ami nincs,
Ez uj esztendőben."
Arany János
Boldog új évet kívánok!