2012. november 30., péntek

Ajándékba készült

Sok kisebb-nagyobb dolog készül most a kis műhelyemben, a legtöbb dolog karácsonyra, azonban mivel legkisebb gyermekünk már bármikor megszülethet, így igyekszem előre dolgozni, hogy utána már inkább csak az ünnepekre való ráhangolódás maradjon :)

Szerencsére a listám egyre rövidebb, bár néha befut egy-egy sos kérés - mint tegnap, hogy készítsek a kiscsoportnak 24 kis zsákot az adventi kalendáriumhoz - pont 24-en vannak, minden nap húzhat valaki egy zsákot majd, benne egy kis aprósággal. Reggel megkaptam az anyagot, estére kész lettem a zsákokkal, igaz, ehhez az is kellett, hogy itthon legyen a "gyerekfelügyelőm" is, azaz a férjem :) Így viszont nyugodt lehetek, hogy hétfőn már húzhatják az apróságok a zsákokat :)

Készül két baba is, egy fiú és egy lány. Mind a ketten egy-egy kedves barátnőm gyermekének az ajándékai lesznek a karácsonyfa alatt. Nemsokára remélem mutatom majd őket is. 

Van néhány majdnem kész horgolásom, azokat is igyekszem befejezni, és mutatom is őket sorra. 

Most is egy, pontosabban két horgolást hoztam megmutatni - két Attic24 Lucy-féle virág ismét, ezúttal az egyik egy 8 éves kislánynak lesz a szülinapi ajándéka, a másik pedig a legkisebbemnek készült. Lucának is van egy, most már a kicsinek is, már csak azt kell kitalálnom, hogy kerül majd fel a gipszkarton falra a szobájukban (szög nélkül lehetőleg :)).

És akkor jöjjenek a képek a két virágról.




Nincsenek megjegyzések: