2014. február 27., csütörtök

Hosszú napok és éjszakák / Long-long days and nights


Az elmúlt két hét szinte száz százalékban a gyerekekről szólt, mindhárman elkapták az influenzát. Magas lázzal, sok köhögéssel, elesettséggel... Így aztán itthon voltunk, nem is nagyon csináltunk semmit, olvastunk, beszélgettünk, összebújtunk, minden anyai szeretetem bevetettem, hogy meggyógyuljanak. Mára a helyzet már jobb, még az éjszakai köhögésekkel küzdünk Lucával, szegényem már megszokta, hogy a babzsákban ülve alszik, mert így nem jönnek rohamok. Áron van talán már a legjobban, már nagyon menne oviba - remélhetőleg jövő héten már megy is. Anna meg szinte egész nap kézben van, neki most az a biztonságos, bár az elmúlt két napban már önállóan is jött-ment a házban, ezt én a gyógyulás jelének veszem.

The last two weeks I spent healing my 3 child, they all get the flu. High fewer, many cough, malaise. So we stay at home, and do nothing, just we talked a lot, we huddled together and read, I brought out all my love to heal them. For today the situation is better, just L coughs a lot every night, so the nights are very-very long.... she accustomed to sleep sitting next to me. Á feels good, he wits the nursery very much, I hope, next week he will go. A is all day in my arms, she feels it secure, but the last two days she started to explore the house on her feet, so I think, she is gettig  better too.


Közben csendben közeleg a tavasz, az udvarunkon is bújnak elő a növények, a krókuszt tegnap egy délelőtt alatt csalta elő a napocska.

The spring is coming outside quietly, the flowers are hiding in, the first crocus came out yesterday in the sunshine.








Nincsenek megjegyzések: