2014. február 22., szombat

Változások 1. / Changes 1.

Szerinted szükség van időnként változásokra az életünkben? 

Én úgy érzem, igen, bár nevezhetjük ezt fejlődésnek is akár :) Az idei év számomra a változásokról szól. Nőnek a gyerekek, és nekem egyre inkább be kell rendezkednem valami munkaféleségre is. És az álmom, hogy valami olyat csináljak, amit szeretek, amiben örömöm lelem :) Remélem ezt az álmomat sikerül teljesítenem! 

Elsőként most az a feladatom, hogy egy megfelelő munkahelyet alakítsak ki magamnak. A gardróbszekrény már túl kicsi, emellett sötét és kényelmetlen is. Kis bútortologatással szabaddá tettünk egy fél szobát a házban - világos is, kényelmes is! Itt fogom kialakítani a dolgozósarkom. Remélem sok hasznos és inspiráló pillanatot fogok itt tölteni. 

Az első lépés kész, ez volt tán a legegyszerűbb :) 

Nemsokára jövök az újabb bejegyzéssel, mutatom majd, hogyan alakul az én kis "munkahelyem".


Do you think, that sometimes we need some changes in or life? 

I think yes, we can call it developement too. This year brings for me some changes. My child are growing, and I need to find some work for myself. My dream is to work something, that I love, that brings me joy. I ope I could achieve this dream. 

First of all I need some workplace, because the wardrobe is too small and dark. We made a small free space in one of the rooms of our house, where I can create a real workplace for myself. It will be comfortable and bright, I hope I will spend here a lot of inspirative moments, useful time.

The first step is done - this was the most simple. :)

Soon I'll come with the new post to show you, hove I create my nem place of inspiration!

4 megjegyzés:

Frivolina írta...

ez mindig jó dolog és nagyon érdekel, hogy is alakul a kis projekted. én most ott tartok, hogy kinőttem a fél szobát:)

hopuka írta...

köszi, jövök majd a folytatással, csak az influenza kicsit lelassította a dolgokat, de rajta vagyok a témán! :D és már alig várom, hogy lássam a végeredményt :)

(juj, van, aki még kommentel ide? :D DE JÓÓÓ!)

Frivolina írta...

kicsit meg van állva a blogvilág, de azért én is írogatok és olvasok is rendszeresen:)

hopuka írta...

Jol teszed! Bizom benne, hogy nem kell temetni a blogokat :)